Vergaderen

Actief Vergaderen

Als je op zoek bent naar een vergaderlocatie, ben je bij Pagedal aan het juiste adres. De combinatie van meerdere vergaderzalen, catering afgestemd op persoonlijke wensen en mogelijkheden tot ontspanning na afloop maken het de geschikte locatie voor vergaderingen met kleine en grote groepen.
 

In het kort:
  • 5 samen te voegen vergaderzalen
  • Verzorgde catering
  • Te combineren met groepsactiviteit
  • Uitgebreide overnachtingsmogelijkheden

Vergaderzalen

Het belangrijkste onderdeel van een geslaagde en ontspannen vergadering is uiteraard een geschikte ruimte. In 2019 heeft Pagedal een nieuw congres- en vergadercentrum geopend. Er zijn verschillende ruimtes aanwezig waar men vergaderingen kan organiseren. Het is ook mogelijk om twee of meerdere ruimtes samen te voegen om zo een grotere ruimte te creëren. Op deze manier bieden wij plaats aan alle groepsgroottes tussen 10 en 250 personen. Voor grotere groepen kan er worden uitgeweken naar de congreszalen op de begane grond.

Catering

Bij een ochtend, middag, avond of zelfs hele dag vergaderen hoort natuurlijk een verzorgde catering. Wij denken graag mee voor een passend aanbod. Naast koffie en thee kan dat zijn: een uitgebreide lunch, een diner in buffetvorm. Dit kan worden verzorgd in één van de vergaderzalen of in het dichtbij gelegen bar/restaurant 'De Pagerie'.

Activiteiten

Soms kan het een goed idee zijn om een dagdeel vergaderen te combineren met een gezamenlijke activiteit. In het Pagedal Adventure Park zijn wij van alle markten thuis, van intensieve activiteiten als survival of outdoor laser gamen tot wat rustigere activiteiten als boogschieten.

Overnachting

Bij meerdaagse vergaderingen moet er afhankelijk van de reisafstand overnacht worden. Dit doe je het liefst dichtbij, en Pagedal kan hier uitstekend in voorzien met ruime overnachtingscapaciteit in appartementen en bungalows. Zo kun je de volgende dag uitgerust beginnen!

Vrijblijvend voorstel

Mocht je toch specifieke wensen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij stellen ons flexibel op en komen graag met een voorstel op maat dat aan je wensen voldoet en binnen je budget past.