Personeelsfeest

Personeelsfeest

Als het goed gaat met de zaken mag je dat best vieren! Op Pagedal vind je alle ingrediënten voor een geslaagd personeelsfeest. Denk hierbij aan een intensief activiteitenprogramma wat het teamgevoel versterkt, een gezamenlijke maaltijd en tot slot een spetterende feestavond.
 

In het kort:
  • Feestavond in evenementenzaal
  • Eigen eetzaal met buffetrestaurant
  • Overnachting in bungalows
  • Afwisseld activiteitenprogramma

Feest

Een spetterend personeelsfeest is een goede manier om je personeel een blijk van waardering te geven voor de onvermoeibare inzet van het afgelopen jaar. Daarnaast is het een uiterst geschikt moment om elkaar in een ontspannen setting beter te leren kennen. Pagedal voorziet in alle faciliteiten voor een geslaagd personeelsfeest, of je nu met 50 personen bent of 500 personen, zodat je volgend jaar weer terug wil komen!

Zaal

Onze multifunctionele evenementenzaal kunnen we flexibel inrichten, zodat elke groepsgrootte bij ons terecht kan, en je niet in een ongezellige, halfvolle zaal zit met je personeel. Ook kunnen wij indien gewenst podium en techniek benodigdheden leveren.

FOX Nightlife

Wil je écht helemaal uit je dak gaan kun je terecht bij de FOX in Stadskanaal. De FOX is een uitgaans hotspot van Noord-Nederland. Hier zijn 3 zalen die kunnen worden afgehuurd. Pagedal heeft een samenwerkingsverband met FOX. Afhankelijk van je wensen kijken we graag mee wat voor jouw gezelschap de beste oplossing is.

Overnachting

Bij een gezellig feest kan het al gauw tot in de vroege uurtjes lopen. Dan heeft je personeel geen zin om nog naar huis te rijden. Gelukkig hebben wij daar een passende oplossing voor, met ruim overnachtingsaanbod in de vorm van appartementen en bungalows. Zo kan je personeel de volgende dag weer uitgerust zijn weg vervolgen. In overleg is het ook mogelijk om gezamenlijk ontbijt te organiseren.

Catering

Een gezamenlijke maaltijd is een goed begin van een gezellige en geslaagde feestavond. Wij hebben meerdere mogelijkheden voor een uitgebreid diner. Kleinere groepen kunnen terecht in ons bar/restaurant 'De Pagerie', voor grotere groepen kunnen we een eetzaal met buffet inrichten.

Activiteiten

Afhankelijk van de dagindeling kan een maaltijd met personeelsfeest uitstekend gecombineerd worden met een activiteitenprogramma vooraf. Hiervoor kan je terecht in ons Adventure Park, met uiteenlopende activiteiten voor teambuilding en gezelligheid.

Vrijblijvend voorstel

We begrijpen dat je als organisator graag je eigen draai wilt geven aan je personeelsfeest. Dit is uiteraard geen enkel probleem. Integendeel, we denken graag met je mee voor een vrijblijvend voorstel. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op.