Meerdaags evenement

Meerdaags zakelijk evenement

Voor een meerdaags zakelijk evenement zit je goed op Pagedal! Of het nu gaat om een meerdaagse vergadering, een congres of een personeelsfeest, wij kunnen het realiseren met ons unieke aanbod van zalen, faciliteiten en uitgebreide overnachtingsmogelijkheden. Doordat alles op één locatie aangeboden wordt hoef je het park niet af!
 

In het kort:
  • Overnachting op loopafstand zalen
  • Verzorgde catering
  • Gevarieerd activiteitenprogramma
  • Vraag naar een voorstel op maat

Zalen en faciliteiten

Een belangrijk onderdeel van een meerdaags zakelijk evenement is de ontmoetingsplek voor de deelnemers. Voor kleinere groepen kunnen dit de vergaderzalen zijn, voor grotere groepen lenen zich de multifunctionele congreszalen zich het best. Deze kunnen deels worden ingericht als eetzaal, voor een gezamenlijk ontbijt als start van de dag, maar ook de lunch en het diner kan hier worden genuttigd.

Catering

Bij een meerdaags zakelijk evenement is de catering een belangrijk onderdeel voor een goede beleving. Hier denken we graag met je mee. Zelfs hebben we de kennis en ervaring in huis om grote groepen van maaltijden te voorzien. Maar ook verheffen we graag de catering tot een culinaire ervaring door bijvoorbeeld food trucks in te zetten, of wat dacht je van een live cooking barbecue?

Overnachting

Na een dag lang vergaderen of het volgen van bijeenkomsten en seminars wil je niet dat de deelnemers elders onderdak moet regelen. Daarom is het een prettige gedachte dat er ruimschoots overnachtingsmogelijkheid is op ons vakantiepark, met diverse types appartementen en bungalows. Deze zijn op loopafstand van het centrumgebouw. 

Activiteiten en ontspanning

Met name bij meerdaagse zakelijke evenementen is er vaak behoefte aan wat afleiding en ontspanning, om daarna weer fris verder te gaan met de geplande agenda onderdelen. Wij bieden hiervoor diverse mogelijkheden, waaronder een uitgebreid activiteitenprogramma in ons eigen Adventure Park. Naast de afleiding en ontspanning is dit ook een uitstekende manier voor de gasten om elkaar in een ontspannen setting beter te leren kennen.

Vrijblijvend voorstel

We begrijpen dat ieder zakelijk evenement zijn eigen specifieke behoeften en wensen heeft, en we denken graag mee met jou als organisator, om tot een zo goed mogelijk arrangement te komen dat bij iedereen in de smaak valt! Neem contact met ons op om de mogelijkheden verder te bespreken.

Stuur mij een offerte!