Congres

Congres

Bij het organiseren van een congres voor bedrijfstak of branche komt veel kijken. Zowel voor de organisatie als de deelnemers is het prettig als alle onderdelen bij elkaar in de buurt zijn. Pagedal kan hier met zijn unieke aanbod van faciliteiten in voorzien. Congreszalen, catering, ontspanning en overnachting worden gebundeld op één locatie.
 

In het kort:
  • Grote congreszaal
  • Verzorgde catering mogelijk
  • Ruime overnachtingsmogelijkheden
  • Ontspannend activiteitenprogramma

Congreszalen

Het belangrijkste onderdeel van een geslaagd congres is natuurlijk een zaal met de juiste voorzieningen en inrichting die groot genoeg is. Met 3800 m2 bieden wij genoeg plaats voor grote groepen. Deze grote ruimte is opdeelbaar zodat het voor iedere groep de gewenste afmetingen aanneemt. Ook kan op deze manier de congreszaal worden gecombineerd met een grote eetzaal. Er zijn eveneens enkele vergaderzalen beschikbaar die parallel met de congreszaal kunnen worden gebruikt.

Catering

Geen congres is hetzelfde, en ieder evenement heeft zijn eigen specifieke wensen en behoeften. Wij hebben veel ervaring met het organiseren van zakelijke evenementen voor kleine en grote groepen. Daarom denken we graag mee voor een geschikte oplossing. Gedacht kan worden aan een verzorgde lunch of een gezamenlijk diner in buffetvorm.

Activiteiten

Bij meerdaagse bedrijfsevenementen is er meestal de behoefte aan wat ontspanning. De mogelijkheden hiervoor zijn divers. Pagedal heeft een eigen Adventure Park met buitenactiviteiten voor grote en kleine groepen. Ook kan er worden gewandeld in de natuurrijke omgeving van Pagedal.

Overnachting

Bij een meerdaagse evenementen of een evenementen of  congres dat pas 's avonds laat is afgelopen is er de mogelijkheid voor bezoekers om te overnachten. Dit is mogelijk op Pagedal, met een ruim aanbod van appartementen en bungalows. Gasten kunnen maximaal ontspannen, om zo weer fris te zijn voor de volgende dag!

Vrijblijvend voorstel

Geen congres of evenement is hetzelfde en er zijn veel dingen waar aan moet worden gedacht bij de organisatie. Wij hebben dit vaker gedaan en denken graag met je mee voor een passende aanbieding die voldoet aan jouw wensen en behoeften. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Stuur mij een offerte!