Beurs

Beurs

Voor het organiseren van een vakbeurs of consumentenbeurs ben je op zoek naar een geschikte hal met voldoende vloeroppervlak, goede voorzieningen en goede bereikbaarheid. Pagedal is hiervoor zeer geschikt, met een hal van 3800 m2 vloeroppervlak en gratis parkeergelegenheid!
 

In het kort:
  • Beurshal met 3800 m2 vloeroppervlak
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid
  • Wij denken graag mee in de organisatie
  • Vraag naar vrijblijvend voorstel

Beurslocatie

Wij hebben een grote beurshal van 3800 m2 tot onze beschikking, die indien nodig kan worden opgedeeld of verkleind door middel van een zakwand. De voorzieningen en randvoorwaarden die je mag verwachten zijn aanwezig, zoals stroom, internet, bar/restaurant, eventueel een eigen receptiebalie, meubilair, etc. Een podium en technische hulpmiddelen kunnen in overleg ook worden verzorgd.

Stands

De communicatie en het overleg met de vele standhouders is een hectische aangelegenheid. Er moet veel worden voorbereid, er zijn onzekere factoren, en soms moet er ge├»mproviseerd worden. Dan is het fijn om te weten dat Pagedal maximaal meedenkt en faciliteert. Zo kun je alles op tijd voorbereiden en klaarmaken voor het begin van de beurs.

Parkeren

De bereikbaarheid van onze beurslocatie is goed, met gratis parkeren op onze eigen parkeerplaats die plek biedt aan ruim 400 auto's. Wanneer nodig kan dit incidenteel nog verder worden uitgebreid. Zo weet je zeker dat de parkeergelegenheid geen beperkingen stelt aan je beurs, en voorkom je dat bezoekers een vervelende indruk overhouden aan het bezoek van je beurs als gevolg van parkeerproblemen.

Contact

Wij begrijpen als geen ander dat iedere beurs uniek is, en daarom kunnen wij geen vaste tarieven of evenementen aanbieden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel op maat. Ook als je bijzondere wensen hebt voor de organisatie van jouw beurs kijken we graag met je mee, om te zien wat Pagedal voor jou kan betekenen!

Stuur mij een offerte!