Bedrijfsevenement

Bedrijfsevenement

Een bedrijfsevenement is de perfecte manier om met al je personeel er even tussenuit te gaan. Grijp deze gelegenheid aan voor het houden van trainingen, presentaties en vergaderingen. Ook is dit de perfecte manier om elkaar beter te leren kennen onder het genot van een hapje een drankje. De goede overnachtingsmogelijkheden beperken het niet tot één dag!
 

In het kort:
  • Alles op één locatie
  • Verzorgde catering
  • Uitgebreide overnachtingsmogelijkheden
  • Adventure park voor teambuilding activiteiten 

Bedrijfsevenement

Een bedrijfsevenement is vaak een arrangement met veel uiteenlopende onderdelen, zoals het houden van presentaties, teambuilding opdrachten, samen eten en een spetterende feestavond. Bij Pagedal is dit allemaal mogelijk omdat wij op één locatie alles aanwezig hebben. 

Evenementenhal en catering

De evenementenhal met tapijttegels is de uitvalsbasis van je bedrijfsevenement. Deze is flexibel indeelbaar, bijvoorbeeld voor een praktische zaalopstelling met stoelen en podium, en daarnaast een eetzaal met stoelen, tafels en een buffet. Kleinere groepen (tot 150 personen) kunnen gebruik maken van de vergaderzalen op de bovenverdieping. Daarnaast kan men heerlijk eten in bar/restaurant  'De pagerie'. 

Overnachting

Bij evenementen die meerdere dagen duren is overnachting noodzakelijk. Dit is geen enkel probleem op Pagedal, dat de beschikking heeft over een vakantiepark met diverse types bungalows en appartementen. Ook voor ééndaagse evenementen die tot laat in de avond doorgaan zijn er mogelijkheden tot overnachting voor (een deel van) het personeel van je bedrijf.

Activiteiten en ontspanning

Een bedrijfsevenement is een uitgelezen moment voor het inlassen van een teambuilding activiteit. Dit is mogelijk in het Adventure Park, gelegen aan de rand van het vakantiepark Pagedal. Tijdens de activiteit leren de deelnemers elkaar beter kennen en wordt het teamgevoel versterkt. Afhankelijk van de tijd van het jaar is het een idee om dit te combineren met een kampvuur en barbecue. Ook zijn er meerdere kleinere ruimtes die voor diverse doeleinden kunnen worden gebruikt, bijvoorbeeld voor het houden van workshops.

Maatwerk

Met onze jarenlange ervaring begrijpen we als geen ander dat ieder evenement uniek is in z'n wensen en behoeften. Daarom denken we graag mee in de organisatie en planning van je evenement. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel.

Stuur mij een offerte!