Accommodaties

Accommodaties

Pagedal heeft verschillende bungalows en appartementen waar men tijdens een meerdaags bedrijfsevenement gebruik van kan maken. Daarnaast heeft ons campingterrein 45 kampeerplaatsen én kan er in overleg ook gebruik gemaakt worden van een extra terrein aan de achterzijde van het park.

In het kort:
  • 45 kampeerplaatsen
  • Meer dan 100 bungalows en appartementen 
  • Stroomaansluiting & waterkraan
  • Centrale sanitaire voorzieningen
  • Extra veld aan achterzijde vakantiepark

Kampeerplaatsen

De losse kampeerplaatsen van Pagedal zijn allemaal voorzien van een standaard stroomaansluiting. Per twee plekken is er ook een waterkraan beschikbaar.

Appartementen 

Onze appartementen hebben alles in huis voor een heerlijk verblijf met z’n tweeën. De appartementen beschikken over een knusse woonkamer, een ingerichte keuken met combimagnetron, één slaapkamer met twee boxsprings en een badkamer.

Bungalow

Onze veelzijdige bungalows beschikken over een ingerichte keuken met magnetron, een ruime woonkamer met terrasdeuren, een nette badkamer, twee slaapkamers, waarvan één slaapkamer met twee boxsprings en één slaapkamer met stapelbedden.

Vrijblijvend voorstel 

Geinteresseerd in de mogelijkheden die het campingterrein te bieden heeft voor jullie conferentie? Neem hier contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel op maat.

Stuur mij een offerte!