Bijzondere faciliteiten

Goede faciliteiten zijn essentieel voor een geslaagd bedrijfsevenement of congres. Op onze veelzijdige locatie vind je alles wat je nodig hebt voor een succesvol evenement of unieke vergaderbijeenkomst. Laat je verrassen door ons uitgebreide activiteitenprogramma!

 • Zalen
  Vergaderzalen
  Lees meer

  Zalen

  Onze twee conferentiezalen en vijf vergaderzalen zijn multifunctioneel inzetbaar en te gebruiken voor uiteenlopende activiteiten en bijeenkomsten.

 • Adventurepark
  Adventure Park
  Lees meer

  Adventurepark

  Dit is dé plek voor een welverdiende afwisseling tijdens het bedrijfsevenement, congres of personeelsfeest. Kies voor een gezamenlijke activiteit en versterk het saamhorigheidsgevoel!

 • Evenemententerrein
  Evenemententerrein
  Lees meer

  Evenemententerrein

  Het evenemententerrein naast het centrumgebouw biedt veel mogelijkheden voor activiteiten tijdens je congres of bedrijfsevenement. 

 • Zwemmen
  Zwembad 
  Lees meer

  Zwemmen

  Het vernieuwde zwembad van Pagedal is weer open! Voor de sportievelingen is er het 25-meterbad en men kan lekker ontspannen in het naastgelegen warmwaterbad. Tijdens een bedrijfsevenement kunt u gebruik maken van dit zwembad. 

 • Recreatiezone
  Recreatiezone
  Lees meer

  Recreatiezone

  De recreatiezone  tussen het vakantiepark en centrumgebouw biedt veel ruimte voor activiteit en ontspanning met onderandere een sportkooi en beachvolleybalveld. 

 • Accommodaties
  Accommodaties
  Lees meer

  Accommodaties

  Pagedal heeft verschillende bungalows en appartementen waar men tijdens een bedrijfsevenement gebruik van kan maken. Daarnaast heeft ons campingterrein 45 kampeerplaatsen én kan er in overleg ook gebruik gemaakt worden van een extra terrein aan de achterzijde van het park.