Pagedal Business - zakelijke evenementen- en congreslocatie

Een unieke beurslocatie, op de grens van Groningen en Drenthe

Het organiseren van een goede beurs is een kunst. Het vergt vooral de juiste dynamiek tussen de beursorganisatie, bezoekers en exposanten. Evenementenlocatie Pagedal, op de grens van Groningen en Drenthe, heeft genoeg ruimte en faciliteiten om een beurs te organiseren. Door verschillende ruimtes te combineren bepaalt u zelf hoe groot de beursvloer wordt.  

Het organiseren van een goede beurs is een kunst. Het vergt vooral de juiste dynamiek tussen de beursorganisatie, bezoekers en exposanten. Evenementenlocatie Pagedal, op de grens van Groningen en Drenthe, heeft genoeg ruimte en faciliteiten om een beurs te organiseren. Door verschillende ruimtes te combineren bepaalt u zelf hoe groot de beursvloer wordt.  Beursvloer naar wens 


Onze grote hallen bevatten een verstelbare tussenwand. Door deze twee ruimtes van 2.300 en 1.700 m2  te combineren bepaalt u zelf hoe groot de beursvloer wordt. Onze theaterzaal Starkenborg kan vervolgens als ruimte voor aanvullende sessie's, workshops of presentaties dienen.

Catering op uw beurslocatie


Naast het bieden van de juiste beurslocatie kan Pagedal u ondersteunen met cateringsmogelijkheden, schoonmaak en faciliteiten. Catering maakt een evenement helemaal af. Tijdens een beurs lopen gasten de hele dag binnen en is het belangrijk om hen op verschillende momenten en punten van eten en drinken te kunnen voorzien. Samen met onze medewerkers kijkt u naar welke catering het beste bij uw evenement past. 

Een goede beurs is overzichtelijk en toegankelijk voor iedereen. Onze eventmanagers hebben ervaring met de organisatie van beurzen en kunnen u van het juiste advies over voorzien. Daarnaast kunnen zij u advies geven over de beste routing voor uw gasten. Vraag naar de mogelijkheden en ze denken met u mee en verrassen u met idee├źn waar u zelf niet direct aan heeft gedacht! 

Eventmanagers
Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw event?
Ons team denkt graag met u mee en luistert naar uw wensen!
Neem contact op