Meerdaags bedrijfsevent Topdesk
pagedal - uw business partner
Pagedal Business - zakelijke evenementen- en congreslocatie
Meerdaags bedrijfsevent
110 Deelnemers
3 Dagen
7.8 Cijfer

TOPdesk - een softwarebedrijf in Delft - koos Pagedal als evenementenlocatie voor een driedaags bedrijfsevent. Het werd een uniek weekend met trainingen, activiteiten en feesten.

Meerdaags bedrijfsevent Topdesk

TOPdesk was op zoek naar een evenementenlocatie voor een grotere groep van zo’n 110 deelnemers. De keuze van TOPdesk viel op Pagedal, omdat Pagedal alles op 1 locatie aanbiedt: een grote plenaire zaal, breakoutruimtes, een activiteitenprogramma én een feestzaal. Het bedrijfsevenement vormde een combinatie van lezingen en trainingen aan de ene kant en ontspanning en feesten aan de andere kant. Naast een fantastische feestavond met DJ verzorgden wij ook de catering bestaande uit een uitgebreide luxe BBQ met, als klap op de vuurpijl, een smoothietent.

Meerdaags bedrijfsevenement Topdesk

Het is voor ons erg belangrijk om face to face contact te hebben met de klant. Door de klant zo snel mogelijk te ontmoeten krijgen we een duidelijker beeld van wat de klant wenst. Maatwerk is voor ons dan ook geen vreemd begrip. Onze eventmanagers gaan geen uitdaging uit de weg en helpen onze klanten om een uniek concept neer te zetten dat past bij de gewenste stijl en het budget.

Aan de ene kant kan Pagedal faciliteren, door de juiste ruimtes, gebouwen en locatie te bieden. Aan de andere kant kiezen wij de rol van evenementenbureau, waarbij wij haarfijn aanvoelen wat onze klanten willen en hen adviseren. Het team van Pagedal zet zich 100 procent in om het gewenste resultaat te krijgen!

Geïnteresseerd? Neem contact op!
Neem contact op

Bekijk ook eens onze andere events

Eventmanagers
Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw event?
Ons team denkt graag met u mee en luistert naar uw wensen!
Neem contact op