Meerdaags bedrijfsevent van Synthon
pagedal - uw business partner
Pagedal Business - zakelijke evenementen- en congreslocatie
Meerdaags bedrijfsevent
175 deelnemers
3 dagen
8.2 Cijfer

Voor farmaceutisch bedrijf Synthon uit Nijmegen organiseerde Pagedal een prachtig driedaags bedrijfsevenement met een fantastische feestavond en een uniek activiteitenprogramma voor 175 collega’s.

Meerdaags bedrijfsevent van Synthon

In hun zoektocht naar een geschikte locatie voor een meerdaags evenement wekte Pagedal de interesse van Synthon. De eventmanagers van Pagedal gingen bij Synthon langs en presenteerden hier zowel de evenementenlocatie als alle mogelijkheden. Belangrijk voor Synthon was de sfeer en beleving. Ze wilden een relaxt evenement met een ongedwongen sfeer neerzetten. Hierop kwam Pagedal met het concept voor een outdoor lounge. De relaxte en ongedwongen sfeer werd gecreëerd door het gebruik van zitzakken, heerlijk zomers eten en televisieschermen om voetbal op te kijken.

Meerdaags bedrijfsevent van Synthon

Dag 2 van het evenement stond in het teken van activiteiten. Ook tijdens dit activiteitenprogramma vond Synthon de ongedwongen sfeer voor deelnemers erg belangrijk. Verschillende clinics werden georganiseerd waarbij alle medewerkers er zelf voor konden kiezen om deel te nemen aan activiteiten als mountainbiken, boogschieten en kano varen. De eventmanagers van Pagedal letten hierbij op de kleine details die zorgen voor de juiste feeling.

Aan de ene kant kan Pagedal faciliteren, door de juiste ruimtes, gebouwen en locatie te bieden. Aan de andere kant kiezen wij de rol van evenementenbureau, waarbij wij haarfijn aanvoelen wat onze klanten willen en hen adviseren. Het team van Pagedal zet zich 100 procent in om het gewenste resultaat te krijgen!

Geïnteresseerd? Neem contact op!
Neem contact op

Bekijk ook eens onze andere events

Eventmanagers
Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw event?
Ons team denkt graag met u mee en luistert naar uw wensen!
Neem contact op