Congres Rabobank
pagedal - uw business partner
Pagedal Business - zakelijke evenementen- en congreslocatie
Congres
1500 Deelnemers
1 Dag
8.4 Cijfer

Pagedal ontving ruim 5500 gasten tijdens een groot congres georganiseerd door de Rabobank. Als ‘special guest’ was ruimtevaarder André Kuipers te gast om verschillende lezingen te geven. Pagedal verzorgde hierbij niet alleen de locatie en de techniek, maar ook de catering.

congres Rabobank

Zowel ’s morgens als ’s middags arriveerden er op Pagedal 37 bussen met 4000 scholieren om masterclasses van André Kuipers te volgen. ’s Avonds sprak de ruimtevaarder opnieuw. Ditmaal bij een ledenvergadering voor 1500 leden van de Rabobank. Speciaal voor dit congres toverde Pagedal de sporthal om tot een evenementenhal met genoeg zitplaatsen en grote schermen. Daarnaast werd een andere zaal ingericht als grandcafé met livemuziek en een bar. Het congres werd afgesloten met een hapje en een borrel voor de Rabobank leden in dit grandcafé.  

Congres Rabobank

Het was in meerdere opzichten een uitdagende opdracht die Rabobank aan Pagedal toevertrouwde. Allereerst was het tijdens het congres van absoluut belang dat het licht, geluid en beeld goed werkte. De techniek moest tip top in orde zijn. Om dit te bereiken was veel afstemming nodig met diverse partijen. Daarnaast was het een mooie uitdaging om een steriele sporthal om te toveren tot een sfeervolle, gezellige evenementenhal. Mede door dit congres heeft Pagedal genoeg ervaring opgedaan om dit soort evenementen te kunnen organiseren.

Aan de ene kant kan Pagedal faciliteren, door de juiste ruimtes, gebouwen en locatie te bieden. Aan de andere kant kiezen wij de rol van evenementenbureau, waarbij wij haarfijn aanvoelen wat onze klanten willen en hen adviseren. Het team van Pagedal zet zich 100 procent in om het gewenste resultaat te krijgen!

Geïnteresseerd? Neem contact op!
Neem contact op

Bekijk ook eens onze andere events

Eventmanagers
Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw event?
Ons team denkt graag met u mee en luistert naar uw wensen!
Neem contact op