Overnachten in een bungalow, appartement of groepsaccommodatie

Wanneer u evenementenlocatie Pagedal bezoekt dan zult u ze direct zien: de verschillende bungalows en groepsaccommodaties van ons vakantiepark. In de zomer vieren de Duitse en Nederlandse toeristen hier hun vakantie, terwijl de bungalows en appartementen in de rest van het jaar tijdens meerdaagse evenementen worden gebruikt. Misschien binnenkort wel door u?


Uitgebreide mogelijkheden

Bij het organiseren van uw zakelijke evenement kijken onze eventmanagers samen met u naar de mogelijkheden voor een overnachting tijdens het bedrijfsevent. We kijken naar de grootte van de groep en de gewenste beleving tijdens het event. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om gebruik te maken van onze appartementen die geschikt zijn voor 2 personen of juist kiezen voor een groepsaccommodatie zoals ‘De Pageborg’, die plaats biedt voor 150 personen. In overleg met onze eventmanagers zijn er talloze mogelijkheden! 


Evenement en overnachting op 1 locatie

Na een lange dag kunnen de bezoekers van uw evenement zich terugtrekken in hun bungalow of appartement, op nog geen 5 minuten wandelen van het congrescentrum. Wilt u een personeelsuitje of training met overnachting organiseren? Neem contact op met onze eventmanagers om alle mogelijkheden te bespreken.   

Geïnteresseerd? Neem contact op!
Neem contact op

Overnachten

Personeelsuitje met overnachting
Bedrijfsuitje met overnachting
Vergaderlocatie met overnachting
Personeelsuitje met overnachting
Overnachten in bungalows
Vergaderlocatie met overnachting
Aanbod

Doe inspiratie op en bekijk ons aanbod

Eventmanagers
Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw event?
Ons team denkt graag met u mee en luistert naar uw wensen!
Neem contact op