Heerlijk eten na een actieve dag

Bij Pagedal geven we uw bedrijf de gelegenheid om op een unieke locatie in Groningen evenementen te organiseren. Van kleine vergaderingen tot grote bedrijfsevenementen: we bieden de faciliteiten om er een geslaagde bijeenkomst van te maken. Daarbij verzorgen we natuurlijk ook het eten en drinken.

We bieden uitstekende, betaalbare catering op maat en we serveren het waar en wanneer u dat wilt. Een eenvoudig ontbijt of een uitgebreide warme lunch tijdens het vergaderen? Vis of vleesgerechten of liever vegetarisch? Een walking dinner of schuift het hele team na afloop van uw seminar aan bij een luxe BBQ? Alles is mogelijk.


Vergadering met lunch 

Zoekt u een vergaderlocatie waar u kunt vergaderen en daarna samen kunt eten? Bij evenementenlocatie Pagedal zijn er verschillende mogelijkheden voor catering na een vergadering of tijdens een evenement. We kunnen u een uitgebreide lunch aanbieden, een sfeervol diner of een gezellige bedrijfsborrel. U kunt er voor kiezen om samen te eten in onze prachtige sfeervolle lounge de Rondenborg of  wij kunnen een picknick verzorgen in het bos naast onze evenementenlocatie. Denk aan soep met warme broodjes of een diner met verse zalm en luxe desserts.

Teambuilding met catering

Wat evenementenlocatie Pagedal uniek maakt is dat u niet alleen voor een uniek locatie kiest maar daarnaast ook een compleet aanbod aan groepsactiviteiten, catering en overnachtingsmogelijkheden tot u beschikking heeft.  Een teambuildingsactiviteit of bedrijfsuitje is natuurlijk niet compleet zonder catering. Na het lasergamen en boogschieten kunt u bijvoorbeeld tijdens een kampvuuravond genieten van een hapje en drankje in onze outdoorlocatie. Daarnaast kunt u een bedrijfsborrel organiseren met aanvullende activiteit. Er zijn talloze combinatie's van teambuilding met catering mogelijk. Heeft u zelf al een duidelijk beeld over welke sfeer u wilt creĆ«ren tijdens uw bedrijfsuitje of personeelsfeest? Of wilt u liever creatieve input van onze eventmanagers? Neem snel contact op en wij helpen u graag verder!  

Geïnteresseerd? Neem contact op!
Neem contact op

Eten & drinken

Warm- en koud buffet Pagedal Business
Pagedal Business verzorgt eten & drinken
Luxe en smaakvolle catering
Warm buffet Pagedal Business
Eten en drinken afgestemd op uw wensen
Evenement_eten
Aanbod

Doe inspiratie op en bekijk ons aanbod

Eventmanagers
Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw event?
Ons team denkt graag met u mee en luistert naar uw wensen!
Neem contact op