Activiteiten tijdens uw bedrijfsevent

Tijdens een bedrijfsevent moet er ook ruimte zijn voor ontspanning. In het ‘Adventure park’ van evenementenlocatie Pagedal kunt u samen met collega’s uitdagende en hilarische activiteiten doen die zeer geschikt zijn voor groepen.

Geïnteresseerd? Neem contact op!
Neem contact op

Activiteiten

Adventure programma

Het adventure programma is een activiteitenprogramma met een goede mix tussen activiteiten waarbij mensen sportief bezig zijn en activiteiten waarbij men na moet denken en samen moet werken. Het is een gevarieerd programma waarbij er rekening wordt gehouden met de wens van de klant. Men kan denken aan activiteiten zoals boogschieten, lasergame, basejump, letterpakkenspel en teamtakel.

Funbuilding

Teambuilding met een knipoog. In dit programma ligt de Focus op het verbeteren van de samenwerking tussen collega’s. Er is een combinatie van verschillende teamgames en samenwerkingsopdrachten waarbij ook veel wordt gelachen. We selecteren activiteiten die goed bij de groep passen zoals teamparcours, mijnenveld, brugbouwen, teamknoop en IQ-games.

Adventure by night

Een sfeervol activiteitenprogramma na zonsondergang. Er is een kampvuurtje, sfeervolle verlichting en leuke activiteiten zoals boogschieten, kratklimmen, basejump en lasergame. Dit activiteitenprogramma is aan te vullen met een buffet of een Adventure BBQ, volledig verzorgd door Pagedal. De exacte samenstelling van de activiteiten stellen we samen aan de hand van de groep en de duur van het programma. Pagedal kan dit voor u organiseren!

Maatwerk

Naast onze standaard arrangementen kunnen bedrijven ook bij ons terecht voor een activiteitenprogramma op maat. Zo zijn er ook unieke mogelijkheden zoals quad rijden of bugxter rijden. Andere mogelijkheden zijn bijvoorbeeld een uitdagende gps-tocht, een survivalrun of Highland games. Onze creatieve eventmanagers denken graag mee met de klant!

Aanbod

Doe inspiratie op en bekijk ons aanbod

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw event?
Ons team denkt graag met u mee en luistert naar uw wensen!
Stel uw arrangement samen