Activiteiten tijdens uw bedrijfsevent

Tijdens een bedrijfsevenement moet er ook ruimte zijn voor ontspanning. In het Adventure park van evenementenlocatie Pagedal kunt u samen met collega’s uitdagende en hilarische activiteiten doen die zeer geschikt zijn voor groepen. Deze groepsactiviteiten kunnen gefocust zijn op de verbetering van de groepsdynamiek. Daarnaast werken jullie aan de communicatie of samenwerking in de groep. Er zijn natuurlijk ook teambuildingsactiviteiten die voor ontspanning zorgen. U kunt zelf kiezen welk thema centraal moet staan tijdens deze groepsactiviteiten. Er zijn genoeg mogelijkheden en activiteiten waar u uit kunt kiezen. 


Teambuilding tijdens een bedrijfsevenement

De teambuildingsactiviteiten van Pagedal vinden plaats op onze outdoorlocatie, ook wel het Adventure park genoemd. Het Adventure park ligt slechts 2 minuten wandelen van ons congrescentrum. Men kan dus gemakkelijk na een vergadering nog even naar deze locatie gaan om collega's uit te dagen met een spelletje boogschieten of lasergamen.  Er zijn genoeg mogelijkheden en activiteiten waar u uit kunt kiezen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Geïnteresseerd? Neem contact op!
Neem contact op

Activiteiten

Adventure programma

Het adventure programma is een activiteitenprogramma met een goede mix tussen activiteiten waarbij mensen sportief bezig zijn en activiteiten waarbij men na moet denken en samen moet werken. Het is een gevarieerd programma waarbij er rekening wordt gehouden met de wens van de klant. Men kan denken aan activiteiten zoals boogschieten, lasergame, basejump, letterpakkenspel en teamtakel.

Lasergamen tijdens het adventure programma
Adventure programma
Boogschieten tijdens het adventure programma
Adventure-programma bij Pagedal Business

Funbuilding

Teambuilding met een knipoog. In dit programma ligt de Focus op het verbeteren van de samenwerking tussen collega’s. Er is een combinatie van verschillende teamgames en samenwerkingsopdrachten waarbij ook veel wordt gelachen. We selecteren activiteiten die goed bij de groep passen zoals teamparcours, mijnenveld, brugbouwen, teamknoop en IQ-games.

Activiteiten doen met je team tijdens funbuilding
Teambuilding bij Pagedal Business
Samenwerken met je team tijdens funbuilding
Werken als team tijdens funbuilding

Adventure by night

Een sfeervol activiteitenprogramma na zonsondergang. Er is een kampvuurtje, sfeervolle verlichting en leuke activiteiten zoals boogschieten, kratklimmen, basejump en lasergame. Dit activiteitenprogramma is aan te vullen met een buffet of een Adventure BBQ, volledig verzorgd door Pagedal. De exacte samenstelling van de activiteiten stellen we samen aan de hand van de groep en de duur van het programma. Pagedal kan dit voor u organiseren!

Sfeer met kampvuur op Pagedal Business
Samen boogschieten in de avond
Groot kampvuur op Pagedal Business
Lasergamen in de avond op Pagedal Business

Maatwerk

Naast onze standaard arrangementen kunnen bedrijven ook bij ons terecht voor een activiteitenprogramma op maat. Zo zijn er ook unieke mogelijkheden zoals quad rijden of bugxter rijden. Andere mogelijkheden zijn bijvoorbeeld een uitdagende gps-tocht, een survivalrun of Highland games. Onze creatieve eventmanagers denken graag mee met de klant!

Teambuilding op maat door Pagedal Business
Teambuilding passend bij uw bedrijf
Teambuilding op quads
Teambuilding op maat passend bij uw bedrijf
Aanbod

Doe inspiratie op en bekijk ons aanbod

Eventmanagers
Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw event?
Ons team denkt graag met u mee en luistert naar uw wensen!
Neem contact op